Skrota bil - En hel del rörande att skrota bilar
Skrota din bil hos Fyrkantens Bildemontering AB

Skrota Bil hos Fyrkantens Bildemontering AB i Luleå

I Luleå finns endast en bilskrot som kan ta och skrota din bil nämligen Fyrkantens Bildemontering AB. Då både pris du får betalt när du skrotar bilen och vilka bilar och motorcyklar bilskroten är inriktad på varierar och då kan det vara klokt att kolla med andra bildemonterare från andra orter än Luleå i Norrbotten vad de erbjuder om du skrotar bilen hos dem.

Eftersom priserna för att skrota en bil varierar och ofta på tjänster som typ Skrota bil och bilskrot på en mindre ort oftast är lite lägre kan det vara en fördel att undersöka flera bilskrotar på mindre orter i närheten av Luleå. Då det inte finns många som skrotar bilar förutom Fyrkantens Bildemontering AB i Luleå kan det vara bra att höra med någon mer bilskrot från en annan ort. Du ska naturligtvis alltid kolla med Fyrkantens Bildemontering AB först då de är bra på att skrota bilar och det är också bra att gynna det lokala företagandet.
Enklast kan du komma i kontakt med Fyrkantens Bildemontering AB om du ska skrota din bil eller behöver köpa bildelar till din skrotbil enligt nedan:


Fyrkantens Bildemontering AB

Gårdsvägen 18

973 47 Luleå