Skrota bil - En hel del rörande att skrota bilar
Skrota din bil hos Lorenssons Metall- & Bilskrot AB

Skrota Bil hos Lorenssons Metall- & Bilskrot AB i Färjestaden

I Färjestaden finns endast en bilskrot som kan ta och skrota din bil nämligen Lorenssons Metall- & Bilskrot AB. Då både pris du får betalt när du skrotar bilen och vilka bilar och motorcyklar bilskroten är inriktad på varierar och då kan det vara klokt att kolla med andra bildemonterare från andra orter än Färjestaden i Öland vad de erbjuder om du skrotar bilen hos dem.

Eftersom priserna för att skrota en bil varierar och ofta på tjänster som typ Skrota bil och bilskrot på en mindre ort oftast är lite lägre kan det vara en fördel att undersöka flera bilskrotar på mindre orter i närheten av Färjestaden. Då det inte finns många som skrotar bilar förutom Lorenssons Metall- & Bilskrot AB i Färjestaden kan det vara bra att höra med någon mer bilskrot från en annan ort. Du ska naturligtvis alltid kolla med Lorenssons Metall- & Bilskrot AB först då de är bra på att skrota bilar och det är också bra att gynna det lokala företagandet.
Enklast kan du komma i kontakt med Lorenssons Metall- & Bilskrot AB om du ska skrota din bil eller behöver köpa bildelar till din skrotbil enligt nedan:


Lorenssons Metall- & Bilskrot AB

Gjuterivägen 12

386 90 Färjestaden