Skrota bil - En hel del rörande att skrota bilar
Skrota din bil hos Kimblads Bil & Däck

Skrota Bil hos Kimblads Bil & Däck i Jonstorp

I Jonstorp finns endast en bilskrot som kan ta och skrota din bil nämligen Kimblads Bil & Däck. Då både pris du får betalt när du skrotar bilen och vilka bilar och motorcyklar bilskroten är inriktad på varierar och då kan det vara klokt att kolla med andra bildemonterare från andra orter än Jonstorp i Skåne vad de erbjuder om du skrotar bilen hos dem.

Eftersom priserna för att skrota en bil varierar och ofta på tjänster som typ Skrota bil och bilskrot på en mindre ort oftast är lite lägre kan det vara en fördel att undersöka flera bilskrotar på mindre orter i närheten av Jonstorp. Då det inte finns många som skrotar bilar förutom Kimblads Bil & Däck i Jonstorp kan det vara bra att höra med någon mer bilskrot från en annan ort. Du ska naturligtvis alltid kolla med Kimblads Bil & Däck först då de är bra på att skrota bilar och det är också bra att gynna det lokala företagandet.
Enklast kan du komma i kontakt med Kimblads Bil & Däck om du ska skrota din bil eller behöver köpa bildelar till din skrotbil enligt nedan:


Kimblads Bil & Däck

Görslövs Byaväg 39

263 92 Jonstorp