Skrota bil - En hel del rörande att skrota bilar
Skrota din bil hos Skrot & Metall Uppköparen/ Lasse Östman

Skrota Bil hos Skrot & Metall Uppköparen/ Lasse Östman i Storvreta

I Storvreta finns endast en bilskrot som kan ta och skrota din bil nämligen Skrot & Metall Uppköparen/ Lasse Östman. Då både pris du får betalt när du skrotar bilen och vilka bilar och motorcyklar bilskroten är inriktad på varierar och då kan det vara klokt att kolla med andra bildemonterare från andra orter än Storvreta i Uppland vad de erbjuder om du skrotar bilen hos dem.

Eftersom priserna för att skrota en bil varierar och ofta på tjänster som typ Skrota bil och bilskrot på en mindre ort oftast är lite lägre kan det vara en fördel att undersöka flera bilskrotar på mindre orter i närheten av Storvreta. Då det inte finns många som skrotar bilar förutom Skrot & Metall Uppköparen/ Lasse Östman i Storvreta kan det vara bra att höra med någon mer bilskrot från en annan ort. Du ska naturligtvis alltid kolla med Skrot & Metall Uppköparen/ Lasse Östman först då de är bra på att skrota bilar och det är också bra att gynna det lokala företagandet.
Enklast kan du komma i kontakt med Skrot & Metall Uppköparen/ Lasse Östman om du ska skrota din bil eller behöver köpa bildelar till din skrotbil enligt nedan:


Skrot & Metall Uppköparen/ Lasse Östman

Fjuckby Lugnet 81

743 91 Storvreta